29 september 2007

Morgen


Ian Dyk, ofwel neef Jan, reed vandaag voor Australiƫ de kwalificatiewedstrijden die bepalen op welke positie hij morgen mag starten voor Australiƫ in de A1GP. We spreken over Zandvoort, en dat hoort tegenwoordig thuis in het rijtje Mexico, Shanghai, Sydney, Durban. In de eerste ronde werd hij door een tollende Amerikaan van de baan geduwd (boven in beeld: het retour brengen van de auto op de baan). Daarmee was ook een goede kwalificatie direct van de baan. Ian start morgen als 14e (van de 22) in de sprintrace en als 16e in de lange wedstrijd. Vanaf 14.00 uur op RTL7. U hoeft niet te kijken, dat doe ik wel. Hieronder de beelden achteraf, Ian achter de pits, een beetje opgebeurd door familie overzee. Dat helpt hopelijk tegen knorren over die Amerikaan. En een betere dag morgen.



Metz in Zandvoort

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Natuurlijk vraag ik me af in hoeverre persoonlijke besognes op deze website horen. U zelf vond 5 maanden geleden nog van niet.
Maar als u daar dan nu wel voor kiest, dan zou ik ook graag de uitslag willen weten.

Gijs

metz zei

Zandvoort ligt neef Jan niet zo. Dat komt door Zandvoort. Hij werd 21e in de sprintrace (startte als 22e) en 12e in de grote wedstrijd (startte als 17e). Het is het begin van een stijgende lijn.

Stephan