08 juli 2009

stapelen 80

Onze medestapelaar Johan, die t.v. journalist van huis uit is, heeft een stukje geschreven, op ons verzoek, voor de lokale krant 'De Koerier'. Wij willen namenlijk wel een paar collegae erbij hebben en zoeken zodoende de publiciteit. Aan het stukje van Johan mankeert niks, dat is hem wel toevertrouwd, maar de bijgevoegde foto van onze koffiepauze, laat een onthutsend beeld zien van uitgebluste, moeie, oude mannen, die wat weg van de lens kijken. Op de voorgrond ligt de hond van Frouk en die hond is al dood. De foto maakt een weinig dynamische en wervende indruk. Dat komt omdat wij voor de koffiepauze altijd het zwaarste lichamelijke werk doen en dan even tijd nodig hebben om te herstellen. En dat moment is in beeld gebracht. Als je deze foto gelooft, is meedoen met stapelen, slachtofferhulp voor ons.


freek

2 opmerkingen:

Johan van der Zee zei

Beste Freek,

Laat ik die foto nou zelf gekozen hebben.
Als voormalig tv journalist.
Al die macho actie-foto's leken me geen aanmoediging. Laat maar zien dat hier hele gewone gezellige mannen aan het werk zijn, was mijn idee.
Ik kreeg een telefoontje van een mevrouw uit Heerenveen. zij komt op de koffie. het heeft dus gewerkt.
Collega Siebe is ook meteen in actie gekomen. Hij heeft haar persoonlijk uitgenodigd. Waarschijnlijk leest hij jouw stapelverhalen niet.
Want over Onkruid heb je duidelijke taal laten horen.

Johan, stapelaar,voormalig tv
journalist

Frouk zei

beste Freek en Johan,

bedankt voor het uitkiezen van de foto.
gisteren was ik de hele dag - helaas - te laat.
eerst in mildam, daarna ook nog bij inge en louis.
wel hebben jullie de groeten van hen.
groet,veel stapelplezier in de vakantie
tot eind augustus,
Frouk