04 september 2006

Europees onderzoek toont aan: caravanbezitters hebben een snor

Het Grote Vakantie Onderzoek naar de relatie tussen de snor en de caravan (zie ook de post van 11 juli) is afgerond. De conclusie is spraakmakend: bijna de helft van de bezitters van een caravan heeft een snor, terwijl maar een kwart van de automobilisten zonder caravan de snor heeft laten groeien.
Ondanks het feit dat zich geen extra onderzoekers voor dit vakantiewerk hebben aangemeld - waarvoor dus ook geen dank - zijn op de Europese snelwegen tussen Reims en Arezzo in de eerste weken van augustus 353 mannelijke automobilisten nadrukkelijk geobserveerd. Soms keken zij heel raar terug. Van deze 353 automobilisten hadden er 223 een caravan aan de trekhaak bevestigd. En van deze 223 waargenomen caravanbezitters, hadden er precies 100 een snor. Het percentage snorren onder de caravanbezitters bedraagt daarmee 45%. Bijna de helft!
De controlegroep van personenauto's waar geen caravan achter hing, telde 130 waarnemingen waarvan 30 bestuurders een snor hadden: 23%. Waarmee wetenschappelijk is bewezen dat eigenaren van caravans twee keer zo vaak een snor hebben als gewone automobilisten. Het is maar dat u het weet.

Metz doet onderzoek

Geen opmerkingen: