14 mei 2009

Reclame

Er is iets nieuws op de markt voor mijn buik -en heupgebied en het heet Somatoline. Dit smeerseltje zorgt, bij gebruik, voor zo'n vier centimeter minder omvang van bovengenoemde gebieden en dat zou ik best kunnen gebruiken. Ik heb deze informatie van de t.v. commercial, die de laatste dagen niet van de buis is te branden; het wordt imeers zomer. Opvallend is dat dit middel uitsluitend 'bij uw apotheker' verkrijgbaar is. In het clubblad van de ANWB, De Kampioen, staan legio advertenties van soortgelijke wonderzalfjes, die in kilo's per post kunnen worden thuisbezorgd, maar Somatoline moet men dus halen bij een afgestudeerd academicus.
De producent van Somatoline heeft een marketingtruuk uitgehaald. Door het alleen door uw apotheker te laten verkopen krijgt het product het odium van 'medisch goedgekeurd'.
En uw apotheker, die het toch al moeilijk heeft omdat alle ziekteverzekeringen hem achter de broek zitten, verkoopt het graag en zet het naast het schap met dropjes, het rek hoestzuurtjes en de mand met een goedkope aanbieding zonnebrandolie.


freek

Geen opmerkingen: