30 mei 2007

Discussie

...Het Parool, vandaag...

Om de discussie over de wanstaltige praktijk van illegale abortussen in China nu echt op gang te krijgen, zal BNN komende week twee zwangere meisjes met stokjes laten aborteren op de keukentafel van Chinees restaurant Koen Nam te Nieuw Vennep.
Om meer aandacht te vragen voor sexueel geweld tegen minderjarigen, zal BNN de week daarna een vierjarig Fries meisje laten verkrachten door een Rottweiler. Door massaal te sms-en kan de hond weer in zijn hok worden gestopt.
Om het Nederlandse publiek duidelijk te maken dat Aids een vreselijke ziekte is die gestopt moet worden, zal BNN in de week erop in een Groningse darkroom de winnaars van de postcodeloterij inenten met bloed dat groen uitslaat staat van de virussen.
Om het leed dat duizenden dieren elk jaar wordt aangedaan, onder de aandacht van de gewone man te brengen, zullen omroepmedewerkers op 15 juli voorzitter Laurens Drillich vastbinden aan een boom op een geheime, afgezonderde plek, ergens op de Veluwe. Op 17 augustus wordt hij weer opgehaald door zijn personeel. In de boom ernaast wordt een webcam opgehangen en een compilatie van de hoogtepunten zal eind augustus als zomerspecial worden uitgezonden bij BNN.

Metz kijkt even geen televisie

Geen opmerkingen: