30 mei 2007

Goedemorgen de mantelzorger (42) - afrekenen


"In zijn wekelijkse weblog gaat Jim Schuyt, voorzitter directie Onrust & Alliantie, in op zaken die hem raken, op gebeurtenissen die in het nieuws zijn of in het nieuws zullen komen, op wonen en woonbeleving en de menselijke maat."

De felicitaties gaan naar Jim Schuyt. Volgens de laatste berekeningen van Intermediair is hij in 2006 geklommen naar de 29e plaats op de lijst van grootverdieners in de (semi)openbare sector. Zijn bruto-salaris (inclusief pensioen, auto en eten) steeg met 7,5% van € 297.000 naar € 319.000. Jim: "Weliswaar hoger dan de onzinnige Balkenende-norm, maar ik blijf keurig binnen de breed aanvaarde grenzen van de commissie-Izeboud". Op het lijstje van topmannen binnen corporatieland is hij nu de onbetwiste nummer één.
Na zo'n mooi bericht moet het toch mogelijk zijn om morgen, ergens tussen het gebak en de champagne door, de portiekdeur van buurvrouw De Vries te monteren? Dat was toch het afgesproken target?

Metz de mantelzorger

PS. De Commissie (Gilles) Izeboud zei eind 2004: "Afhankelijk van de dynamiek van de vastgoedportefeuille (grote herstructureringsopgave, veel sloop en nieuwbouw), aantal verhuureenheden, complexiteit van de organisatie, marktpositie en de grootte van het werkgebied kan de omvang van het jaarinkomen (inclusief vakantietoeslag, 13e maand, gratificaties) uiteenlopen van 41.832 euro tot maximaal 211.543 euro in de hoogste categorie (waarvan maximaal 30 procent variabel inkomen afhankelijk van prestaties)."
Daar mag je een tikje inflatiecorrectie op los laten. Ik maak me sterk dat ook dit jaar Jim keurig binnen de breed aanvaarde grenzen op vakantie gaat.

Geen opmerkingen: